Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Owoce Derenia są bogatym źródłem witaminy C oraz antyoksydantów, kwasów organicznych, pektyn, garbników i cukrów. Dereń używany w naszej nalewce pochodzi z naszych własnych upraw!
Barwa czerwona, wyraźny smak derenia z jagodową nutą, delikatną słodyczą i kwaśnym finiszem.
Wyśmienita nalewka z jesiennych owoców - tarniny z delikatną nutą wędzonej śliwki. Takie połączenie pozwoliło na uzyskanie niepowtarzalnego, cierpko-słodkiego smaku oraz klarownej, ciemnoczerwonej barwy trunku.
Owoce orzecha włoskiego zawierają garbniki, niewielkie ilości olejku eterycznego, witaminę C, cukier, kwas cytrynowy i jabłeczny. Barwa ciemno – brązowa, wyraźny aromat niedojrzałego orzecha z nutą słodyczy i delikatnym goryczkowym finiszem.
Owoce aronii zawierają cukry, garbniki, kwasy organiczne, witaminy (B2, C, E, P) oraz liczne sole mineralne - makroelementy i mikroelementy takie jak: mangan, żelazo czy magnez.
Barwa ciemno-fioletowa, aromat aronii z delikatną nutą wanilii i wyraźną słodyczą zakończoną cierpkim finiszem.
Soczyste owoce wiśni zawierają m.in. pektynę, witaminę C, P, A, cukry i przeciwutleniacze. Pomagają zwalczyć nadmiar cholesterolu, działają przeciwzapalnie, opóźniają oznaki starzenia oraz zapobiegają nadciśnieniu.
Owoce pigwowców doceniano w Chinach i szeroko stosowano w medycynie chińskiej w leczeniu różnych chorób takich jak reumatyzm, astma, niedobór witaminy C i przeziębienie.
Barwa jasno - słomkowa, wyraźny kwaskowaty posmak pigwowca - owocu często mylonego z bardziej delikatną w odczuciu pigwą. Nalewka dla fanów kwaśnych smaków!
Zapomniany ogrodowy owoc zamknięty w naszej butelce! Od dawna chcieliśmy wrócić do tego wyjątkowego owocu, ponieważ nalewka z Czerwonej Porzeczki ma wszystkie smaki, które uwielbiamy umieszczać w alkoholu - jest tutaj soczysta owocowość, słodkość i kwaśność. Wszystko to dopełnia piękny naturalny czerwony kolor. Palce lizać!
Jagody czarnej porzeczki zawierają garbniki, rutynę, kwasy organiczne, olejek lotny, pektynę, sole mineralne, prowitaminę A, witaminy B, C, P, cukry, bor i magnez.
Barwa ciemno - fioletowa. Nalewka wydobywa esencję czarnej porzeczki - lekko kwaśny smak w połączeniu z delikatną słodyczą to idealnie zrównoważona kompozycja.
Owoce jarzębu to doskonałe źródło witaminy C oraz witamin z grupy B, PP i K. Zawierają również potas, magnez, sód, miedź, kwasy organiczne, garbniki, pektyny oraz flawonoidy.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.